Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић на састанку са руководством Пријестонице и туристичким и пољопривредним посленицима са Његуша: Влада ће помагати даљи развој и валоризацију богатих потенцијала његушког краја

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Душко Марковић обишао је данас нови пут Цетиње – Његуши и оцијенио да је логично да се на тај пут надовеже и реконструкција атрактивног старог пута Његуши – Тројица низ Которске стране, уз очување његове историјске и амбијенталне препознатљивости.

„То ће Његуше и Цетиње повезати са Боком Которском и Црногорским приморјем, и обезбиједити пуну валоризацију културног, туристичког и пољопривредног потенцијала овог краја“ – рекао је премијер на састанку са руководством Пријестонице и туристичким и пољопривредним посленицима са Његуша.




Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе је информисао саговорнике о бројним развојним пројектима који се реализују широм Црне Горе. „Већ и на Цетињу и свуда у Црној Гори свједочимо новим и капиталним инфраструктурним пројектима који црногорску економију развијају по високој стопи раста, а нашу земљу чине инвестиционо пожељном дестинацијом“ – рекао је премијер Душко Марковић.

Говорећи о будућем развоју Пријестонице и цетињског краја предсједник Владе је затражио од локалног руководства конкретне пројекте рекавши да новца има довољно.

Премијер је иницирао адаптацију старе његушке школе, и најавио финансијску помоћ Владе том пројекту, о којем треба да се стара Пријестоница.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

„Стара његушка школа је препознатљив амблем Његуша, и она заслужује нашу заједничку бригу“ – оцијенио је предсједник Владе.

Премијер Душко Марковић је посјетио и манифестацију Његушка трпеза.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ





Да ли вам је садржај ове странице био од користи?