Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић примио руководство Општине Жабљак: Влада наставља да подржава развојне пројекте посебно на Сјеверу

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

   

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је житељима Жабљака Дан општине – 17. септембар поручивши да ће Влада наставити да подржава развојне пројекте, посебно у Сјеверном региону, који директно утичу на подизање животног стандарда грађана.

Предсједник општине Веселин Вукићевић и Скупштине општине Видоје Томчић и потпредсједник Општине Василије Јакшић информисали су предсједника Владе о реализацији општинских пројеката међу којима су ИИ фаза реконструкције водовода, реконструкција и изградња више путева и саобраћајница, јавне гараже и градског трга.

Констатујући да Жабљак редовно измирује све обавезе према запосленима, држави и извођачима радова и да нема ни цента дуга предсједник општине се захвалио предсједнику Владе на његовој посевећености развоју Сјеверног региона.

Премијер Марковић је закључио да је Жабљак и у протеклој години представљао један од примјера успјешних пројеката и одличне сарадње са Владом са циљем унапређења туристичке понуде, јачања локалне инфраструктуре и квалитетног одговора на потребе грађана.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?