Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао Никшићанима Дан ослобођења: успјешни пројекти на државном и локалном нивоу гаранција су даљег напретка

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu
    
Предсједник Владе Душко Марковић честитао је грађанима и руководству Никшића Дан општине – Дан ослобођења града – 18. септембар оцијенивши да су успјешни пројекти на државном и локалном нивоу гаранција даљег напретка никшићке општине и бољег живота грађана.

„Ове године Дан ослобођења дочекујете у много бољим околностима него ранијих година. Захваљујући преданом раду и стратешком приступу локалне управе Никшић више није град из којег се одлази и кроз који се само пролази. Све честитке за оно што радите. То не само да јача Никшић него и поспјешује државну економску политику“ – рекао је премијер Марковић предсједнику Општине Никшић Веселину Грбовићу.

На састанку је закључено да бројни реализовани пројекти или пројекти чија је реализација у току или у плану, попут обнове локалне инфраструктуре, градње енергане, дома за старе, западне трибине Градског стадиона, обнове Дворца краља Николе, уз видљиву појачану активност у изградњи и државне развојне пројекте из области саобраћаја, пољопривреде и енергетике, представљају гаранцију за даље унапређење перспективе никшићке општине и подизање стандарда и квалитета живота грађана.

Састанку је присуствовала и секретарка Секретаријата за финансије општине Никшић Санија Фатић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?