Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић примио градоначелника Подгорице Ивана Вуковића: Влада ће предузети све за брзу и квалитетну реализацију капиталних пројеката у Главном граду

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Видео: Састанак предсједника Владе Душка Марковића са градоначелником Главног града Подгорице Иваном Вуковићем - кадрови

Предсједник Владе Душко Марковић примио је градоначелника Главног града Подгорице др Ивана Вуковића.

На састанку је анализиран статус свих капиталних пројеката који се реализују у Главном граду и то: Постројења за пречишћавање отпадних вода вриједног 50,5 милиона еура, Југозападне обилазнице – пројекта вриједног 15 милиона еура, Западне обилазнице, булеварā према Даниловграду и Тузима у наставку Булевара Вилија Бранта на Златици. Премијер Марковић је изразио пуну подршку Владе реализацији ових пројеката рекавши да ће Влада предузети све активности из своје ингеренције како би у сарадњи са управом Главног града ови пројекти били што брже и квалитетније изведени са циљем наставка развоја Подгорице као модерног града и бољег и квалитетнијег живота грађана.

Било је ријечи и о даљем унапређењу одређених законских рјешења која се тичу модернизације наплате пореза од стране локалних органа власти.

Састанку су присуствовали министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, министарка јавне управе Сузана Прибиловић, државна секретарка у Министарству финансија др Нина Вујошевић, и замјеници градоначелника др Слађана Вујачић и Часлав Вешовић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?