Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Дан рудара Црне Горе: ви сте снажна узданица привреде и енергетске стабилности државе, ваше часно занимање је за најдубље поштовање

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је црногорским рударима у име Владе и у своје име Дан рудара Црне Горе.

„Дан рудара је увијек прилика да се подсјетимо да је рударско занимање једно од најтежих и најризичнијих, али оно у исто вријеме представља частан позив који побуђује најдубље поштовање друштва и заједнице. Тим прије што су црногорски рудари снажна узданица и привреде, и енергетске стабилности наше земље“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић је поручио рударима да Влада, у партнерским односима са инвеститорима, реализује развојне политике и најбоље моделе коришћења природних богатстава Црне Горе, јер она нијесу дата једном за свагда.

„Поред тога, чинимо све да и сами рудари раде у безбједнијем и повољнијем амбијенту. Управо опредјељење према одрживом развоју, циљеве нашег економског раста усмјерава у правцу подизања квалитета живота сваког грађанина и породице, чему смо снажно посвећени“ – поручио је црногорским рударима поводом њиховог празника предсједник Владе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?