Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао грађанима Рожаја Дан општине: Ваш град представља парадигму привржености мањинских народа својој ЦГ

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима, одборницима и руководству општине Рожаје 30. септембар – Дан општине.

„И ово је прилика кад треба подсјетити да је Рожаје дало неизбрисив печат обнови црногорске независности, остајући снажно упориште државних приоритета, и њене евроатлантске оријентације. Ваш град представља и парадигму привржености мањинских народа својој Црној Гори“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Предсједник Марковић је оцијенио да је у имплементацији развојних политика рожајска општина нашла своје мјесто кроз улагања у саобраћајну, комуналну и друштвену инфраструктуру, као и кроз започети пројекат валоризације туристичких потенцијала планине Хајле, што је само дио снажних мјера за интензивни развој Сјевера. 

„Владина економска политика добија потврду кредибилности са релевантних адреса, а тренд економског раста њену развојну компоненту оцјењује успјешном. Нема сумње да ће у времену пред нама Рожаје са својим богатим ресурсима имати своје мјесто у агенди ове Владе - да Сјевер буде богатији и регион пожељан за живот и рад“ – поручио је у честитки предсједник Владе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?