Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Радуловић и гувернер ЦЕБ-а: „Пројекат Хиљаду плус један од најуспјешнијих“

Објављено: 04.10.2018. 20:10 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић састао се данас са гувернером Банке за развој Савјета Европе Ролфом Вензелом како би разговарали о пројектима које Црна Гора спроводи у сарадњи са том финансијском институцијом.

На састанку је било ријечи о реализацији пројекта „Хиљаду плус“ као и Регионалног пројекта становања који има за циљ трајно рјешавање питања избјеглица и интерно расељених лица. Оба пројекта оцијењена су као веома важна и успјешна.

Састанку у Министарству одрживог развоја И туризма предходила је посјета гувернера Вензела и министра Радуловића породици Самац која је у предходној фази пројекта “Хиљаду плус” ријешила стамбено питање.

Гувернер ЦЕБ-а је истакао да је „Хиљаду плус“ социјални пројекат који је унаприједио животе грађана и да је веома задовољан са конкретним резултатима.

Министар Радуловић је изразио велику захвалност ЦЕБ-у, односно његовим представницима што су омогућили видљив пројекат којим је до сада своје стамбено питање ријешило 809 породица, односно 2149 грађана. Ускоро би требало да буду додијељени ваучери за станове у трећој фази пројекта, за који се пријавило 1054.




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?