Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Владе Рафет Хусовић примио новоименованог координатора ТИКА-е за Црну Гору Енвера Ресулогуларија

Služba za odnose s javnošćuПотпредсједник Владе Рафет Хусовић састао се данас са новоименованим координаторим турске Агенције за међународну сарадњу и координацију ТИКА у Црној Гори Енвером Ресулогуларијем.

Потпредсједник Хусовић се захвалио координатору Ресулогуларију на посјети и пожелио добродошлицу у Црној Гори као и успјех у раду.

„Добра сарадња са ТИКА-ом свих ових година је веома допринијела изузетно добрим односима Црне Горе и Турске. Ваше присуство у пројектима у више области, посебно у просвјети и здравству, као и у свим срединама у Црној Гори допинијело је разбијању одређених стереотипа који су постојали на овом подручју“ – казао је Хусовић.

Потпредсједник Хусовић је исказао посебну заинтересованост да се у оквирима могућности посебна пажња ТИКЕ усмјери према сјеверу наше државе и истакао спремност за сарадњом у свим пројектима које ТИКА планира у наредном периоду.

Координатор Ресулогулари се захвалио на топлој добродошлици и исказао спремност да се постојећа добра сарадња настави.

Ресулогулари је упознао потпредсједника Хусовића са спроведеним и текућим активностима, као и са плановима ТИКЕ за наредну годину.

Кабинет потпредсједника Владе за регионални развој
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?