Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић обишао градилишта у Колашину и Мојковцу: Не критикујем, већ поздрављам напоре и постигнути резултат

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

ФОТО: Колашин - Предсједник Владе Душко Марковић обишао градилиште скијалишта "Колашин 1600" (75,9 МБ)


Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

Предсједник Владе Душко Марковић је данас, у оквиру редовног праћења реализације развојних пројеката на сјеверу Црне Горе, обишао градилиште скијалишта „Колашин 1600“ и Жарски у Мојковцу, који су дио просторног плана посебне намјене „Бјеласица и Комови”, за чији развој је до 2020. године планирано да се утроши цирка 60 милиона еура.

Премијер је оцијенио да се радови одвијају појачаном динамиком, што је у више наврата изричито захтијевао од Дирекције за јавне радове и извођача, и поздравио уложене напоре и видљиве резултате.

Увјеривши се да је завршена главнина радова на ски центру „Колашин 1600“, укључујући и скоро километар пута до скијалишта, предсједник Марковић је поручио: „Зато данас не критикујем, већ поздрављам напоре и постигнути резултат“.


Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

Изражавајући задовољство резултатима радова на локалитету Жарски, Премијер је нагласио: „До краја године расписаћемо тендере за жичару, објекат на скијалишту и трансфер станицу у мојковачкој дијелу Бјеласице, а то је око 13 милиона еура инвестиције“, и додао да постоје реални изгледи да ће се овај ски центар отворити у року који је планиран кроз програмске активности ове Владе.

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ






Да ли вам је садржај ове странице био од користи?