Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана друга сједница Почасног одбора 75. Скупштине Европске студентске уније: ЦГ спремна за највећи скуп студената

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Почасни одбор 75. Скупштине Европске студентске уније, која се одржава крајем идућег мјесеца у Црној Гори, констатовао је на другој сједници да су успјешно реализоване све преузете обавезе и спроведене предвиђене припреме за квалитетни организацију највећег скупа студената у Црној Гори.

На сједници којом је предсједавао предсједник Почасног одбора, премијер Душко Марковић, представљен је програм рада Скупштине укључујући и бројне активности чији је циљ промоција Црне Горе у међу представницима најзначајније студентске организације у Европи, која окупља више од 20 милиона студената.

Закључено је да су и активности Студентског парламента на организацији овог значајног скупа уз пуну подршку Универзитета Црне Горе и Владе потврдиле домаћи и међународни кредибилитет наше водеће студентске организације.
На сједници је било ријечи и о Владиним политикама чији је циљ даље унапређење перспективе академских грађана и младих уопште укључујући и политику запошљавања уз констатацију да је одржавање 75. Скупштине ЕСУ једна од многобројних студентских активности које подржава Влада Црне Горе.

Састанку су присуствовали чланови Почасног одбора: предсједник Студентског парламента УЦГ Данило Јеловац, предсједница Организационог одбора 75. Скупштине Европске студентске уније Сара Арианна Серхатлић, директор Каријерног центра УЦГ Ивица Тодоровић, извршни директор Универзитетског спортско-културног центра УЦГ Милош Павићевић, предсједник Управног одбора УЦГ проф. др Душко Бјелица, ректор УЦГ проф. др Данило Николић и министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?