Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о обављеном консултовању заинтересоване јавности за припрему Предлога закона о контроли производње и промета супстанци које се могу користити у недозвољеној производњи опојних дрога и психотропних супстанци

Објављено: 25.10.2018. 16:20 Аутор: Министарство здравља
На основу члана 12 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист ЦГ”, број 12/12), Министарство здравља, сачинило је

ИЗВЈЕШТАЈ 
о обављеном консултовању заинтересоване јавности

Министарство здравља је упутило Јавни позив заинтересованој јавности (грађанима, правним лицима и предузетницима, Унији послодаваца, синдикалним организацијама, здравственим установама, стручним и научним институцијама, државним органима, органима локалне управе, Заједници општина Црне Горе, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим субјектима за питања која се уређују овим законом) да се укључе у поступак припреме Предлога закона о контроли производње и промета супстанци које се могу користити у недозвољеној производњи опојних дрога и психотропних супстанци.
Заинтересовани субјекти су позвани да своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику доставе Министарству здравља, на адресу: Подгорица, Римски трг бр.46, на фаx 078/113-128 или на е-маил милица.голубовиц@мзд.гов.ме.
Лице овлашћено за координацију консултација са заинтересованим субјектима била је Милица Голубовић, самостални савјетник И (тел.020/482-329).
Консултације су трајале 20.дана, од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства здравља и Порталу е-Управе, од 02.10.2018године.
У периоду одређеном за консултовање јавости, није било заинтересованих субјекта за учешће у консултацјама, нити достављања предлога, сугестија и коментара.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?