Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Новљанима Дан општине: ХН је током ове године добио нове хотелске капацитете, Влада ће наставити да подстиче инвеститоре

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је грађанима Херцег Новог у име Владе и своје лично 28. октобар – Дан општине.

„Непоновљив природни ресурс, богата традиција са вишевјековним цивилизацијским и културним достигнућима, као и јединствени амбијентални услови – наш Херцег Нови сврставају у најпросперитетније средине Црне Горе, али и шире. Управо зато ваш град је привлачна медитеранска дестинација како за туристе и поклонике културе и умјетности, тако и за кредибилне инвеститоре. Креирањем повољног амбијента и имплементацијом развојних политика, Влада ће наставити да доприноси развоју цијелог краја, уз подстицаје за домаће и стране инвеститоре да граде и улажу у туристичке комплексе, као и у друге развојне пројекте“ – стоји у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић наводи у честитки да радује чињеница да је Херцег Нови током ове године добио нове хотелске капацитете који доприносе туристичкој привреди и укупно црногорској економији, чији нам растући трендови гарантују бољи животни стандард за сваког појединца и сваку породицу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?