Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за учешће у расправи о Нацрту закона о контроли производње и промета супстанци које се могу користити у недозвољеној производњи опојних дрога и психотропних супстанци

Објављено: 31.10.2018. 14:50 Аутор: Министарство здравља
На основу члана 9 и 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“ бр. 12/12), Министарство здравља, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованој јавности (грађанима, правним лицима и предузетницима, Унији послодаваца, синдикалним организацијама, здравственим установама, стручним и научним институцијама, државним органима, органима локалне управе, Заједници општина Црне Горе, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим субјектима за питања која се уређују овим законом) за учешће у расправи о НАЦРТУ ЗАКОНА О КОНТРОЛИ ПРОИЗВОДЊЕ И ПРОМЕТА СУПСТАНЦИ КОЈЕ СЕ МОГУ КОРИСТИТИ У НЕДОЗВОЉЕНОЈ ПРОИЗВОДЊИ ОПОЈНИХ ДРОГА И ПСИХОТРОПНИХ СУПСТАНЦИ* 
Јавна расправа се спроводи достављањем предлога, сугестија и коментара у писаном и електронском облику, сагласно члану 9 став 1 алинеја 2 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона и организовањем округлог стола.
Округли сто биће органозован у Подгорици у петак 09. новембра 2018. године, у Министарству здравља, сала за састанке, са почетком у 12 часова.
Такође, предлози, сугестије и коментари могу се доставити Министарству здравља, на адресу: Подгорица, Римски трг бр.46, на факс 078/113-128 и на е-маил: мздравља@гов.ме.
Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства здравља, порталу е-Управе и у Дневном листу “ ДНЕВНЕ НОВИНЕ”.
Министарство здравља ће сачинити извјештај о јавној расправи, који ће објавити на својој интернет страници и портал е-управе, у року од 10 дана од дана завршетка јавне расправе.

Текст Нацрта закона можете преузети кликом на линк испод:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?