Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 01.11.2018. 11:52 Аутор: СЗЗ

Секретаријат за законодавство је, 29. октобра 2018. године, у Управи за кадрове одржао семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“, у оквиру општег Програма стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника и намјештеника. 

Предавачи на семинару били су Драгољуб Николић и Никола Марковић, савјетници у Секретаријату за законодавство.

Овом семинару присуствовали су представници Министарства унутрашњих послова, Министарства одбране, Министарства рада и социјалног старања, Министарства пољопривреде и руралног развоја, Министарства саобраћаја и поморства, Министарства јавне управе, Министарства одрживог развоја и туризма, Министарства економије, као и службеници Секретаријата за законодавство који су први пут засновали радни однос у овом органу.

Учесници семинара су показали велику заинтересованост за наведену тему и активно учествовали у раду на конкретним примјерима, па су предавачи кроз теоријска предавања и рад на конкретним примјерима (практични дио семинара) давали детаљна објашњења и упутства у вези одређених питања која се односе на израду прописа.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?