Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић изразио најдубље саучешће породици Бора Кривокапића: као одважно и препознатљиво остаће упамћено Борово прегнуће и допринос остваривању независности ЦГ и афирмацији њених вриједности

Предсједник Владе Душко Марковић упутио је у име Владе и у своје име телеграм најдубљег саучешћа породици познатог црногорског и југословенског новинара и публицисте Бора Кривокапића.

„Смрт Бора Кривокапића је губитак не само за новинарску професију већ и за друштвену и интелектуалу сцену, и све ствараоце који држе до јавно изреченог става. Као аутор више књига и телевизијски стваралац препознавао се по јединственом стваралачком рукопису. Интелектуалном писменошћу и објективним приступом оставио је неизбрисив траг у црногорској и југословенској публицистици, о чему свједоче бројне награде и признања. Још из студентских дана, а даље и током пет деценија новинарског и јавног дјеловања, Боро Кривокапић снажно је његовао потребу за напредним и праведним, спреман да се у преломним временима за своју Црну Гору несебично ангажује“ – наводи се у телеграму саучешћа предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић у саучешћу наводи да ће као одважно и препознатљиво остати упамћено Борово прегнуће и допринос остваривању независности Црне Горе и афирмацији њених вриједности на сваком мјесту гдје се за то указивала прилика.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?