Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конференција за медије о налазима из Радног документа ЕК о стању у поглављима 23 и 24 у Црној Гори

Објављено: 12.11.2018. 21:14 Аутор: КЕИ
Канцеларија за европске интеграције, у сарадњи са Фондацијом Конрад Аденауер, организује конференцију за медије поводом представљања Радног документа Европске комисије о стању у поглављима 23 и 24 у Црној Гори.

Конференција ће се одржати у уторак, 13. новембра 2018, с почетком у 14:30 сати, у Хотелу Подгорица.

Кључне налазе из радног документа Европске комисије ће представити шеф Делегације ЕУ у Црној Гори Аиво Орав, док ће, у име црногорских институција, осврт на оцјене из документа дати Маријана Лаковић, преговарач за 23. и 24. поглавље и генерална директорица у Министарству правде; специјална државна тужитељка Лидија Вукчевић; виша државна тужитељка Јелена Лучић и помоћник директора Управе полиције Енис Баковић. На конференцији ће бити присутни и представници судства, Агенције за спрјечавање корупције и Министарства људских и мањинских права.

Конференција за медије је дио пројекта који организују Канцеларија за европске интеграције и Фондација Конрад Аденауер, ради бољег и свестранијег информисања јавности о току процеса приступања Црне Горе Европској унији.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?