Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Државни секретар Горан Јоветић: Већи број министарстава предложило више приоритетних области за финансирање пројеката НВО у 2019. години

Објављено: 16.11.2018. 00:33 Аутор: Министарство јавне управе
Влада је данас донијела Одлуку о утврђивању приоритетних области од јавног интереса и висине средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2019. години по којој ће у наредној години за финансирање пројеката НВО у приоритетним областима од јавног интереса издвојити 0,3% текућег буџета, док ће за подршку пројектима и програмима у области заштите лица са инвалидитетом бити издвојено 0,1% текућег буџета. У односу на претходну годину, већи број министарстава је предложило више приоритетних области од јавног интереса. Прошле године, 12 министарстава је добило средства за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 18 области од јавног интереса, док је у 2019. годину 15 министарстава добило средства за 20 области.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?