Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Которанкама и Которанима Дан општине: истрајаћемо на стварању још бољих услова за нове стране инвестиције у Бококоторском заливу

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Которанкама и Которанима Дан општине.

„Овогодишњи празник Општине дочекујемо уочи обиљежавања двије године рада 41. Владе Црне Горе. Историјски резултати које смо постигли на вањскополитичком плану, у првом реду чланство у НАТО-у, и унутрашњем плану кроз континуирани економски раст, маркантни су показатељи успјешности наше развојне визије. Охрабрени оствареним, а вођени одлучношћу да у свакодневном раду доприносимо унапређењу животног стандарда, Капитални буџет за наредну годину биће снажно усмјерен на унапређење инфрастурктуре која ће значити бољи квалитет живота за све грађане широм Црне Горе“ – наводи премијер у честитки.

Предсједник Владе је поручио грађанима Котора да Влада реализује своја програмска опредјелјенја и да ће сви државни органи посвећено радити на стварању услова за реализацију пројеката саобраћајне и спортске инфраструктуре, на пројекту водоснабдјевања и другим питањима која оптерећују свакодневицу грађана Котора.

„Увјерен сам да ћемо истрајати и на потреби да у овом мандату створимо још боље услове за нове стране инвестиције у Бококоторском заливу. У таквом амбијенту, а са ојачаном инфраструктуром, Котор ћемо засигурно учинити бољим мјестом за живот и рад“ – наводи се у честитки премијера Душка Марковића упућеној Которанкама и Которанима поводом сјутрашњег Дана општине.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?