Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао грађанима Будве Дан општине: Најважнијим инфраструктурним пројектима унапређујемо квалитет живота вас и ваших породица

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима Будве сјутрашњи Дан општине.

„Свјесни да је саобраћајна инфраструктура један од најважнијих предуслова за развој туризма, у претходним годинама реконструисали смо или изградили сваки километар пута од Главног града до Будве. Већ у овом тренутку у фокусу развоја овог инфраструктурног сегмента је изградња булевара од Тивта до Јаза чијим ће завршетком бити унапријеђена саобраћајна проходност и обезбијеђена боља повезаност пријестонице туризма са оба црногорска аеродрома“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић је поручио грађанима Будве да ове активности Владе недвосмислено потврђују наше опредјељење да изградњом савремених саобраћајница и туристичких капацитета доприносимо расту животног стандарда широм Црне Горе.

„Увјерен сам да, као добронамјерни судионици свеукупног развоја наше земље, препознајете да је реализација најважнијих инфраструктурних пројеката у првом реду усмјерена ка унапређењу квалитета живота вас и ваших породица. Са таквим задатком, уважавајући актуелни друштвено-политички контекст, Влада на чијем сам челу остаће посвећена и стварању услова за већи прилив страних директних инвестиција, које ће обезбиједити даљи туристички развој Будве. У подстицајном економском амбијенту са највишим стандардима, наставићемо да унапређујемо услове за квалитетан живот Будвана, и свих грађана Црне Горе“ – наводи се у честитки премијера Душка Марковића упућеној грађанима Будве поводом сјутрашњег Дана општине.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?