Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић са делегацијом Бара: За побољшање инфраструктуре континуирана подршка Владе

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Бар даје снажан импулс развоју државе, а за даље унапређење квалитета живота грађана, јачањем свеукупне инфраструктуре, наставиће да има континуирану подршку Владе, казао је предсједник Владе Душко Марковић на састанку са делегацијом предвођеном предсједником општине Бар Душаном Раичевићем

На састанку, организованом поводом предстојећег Дана општине, премијер је честитао празник грађанима и руководству и указао на позитиван тренд развоја државе који је Влада обезбиједила у претходне двије године. 

Премијер је похвалио стабилизацију јавних финансија у општини и додао да на локалном али и државном нивоу морамо наставити са финансијском консолидацијом и штедњом, јачањем напора на смањењу сиве економије али већим улагањима у инфраструктуру. 

„И то не само у путну, већ и у енергетску и дигиталну инфраструктуру“, истакао је предсједник Марковић. 

Раичевић је рекао да општина ради на валоризацији туристичких потенцијала на Маљевику и Дубовици, као и да се стварају претпоставке да Бар добије први хотел са пет звјездица. Заједнички је констатовано да ће валоризација Луке Бар и аеродрома у Подгорици додатно подстаћи развој града и оснажити привредну дјелатност. 

Предсједник општине је казао да заједно са Владом, преко Дирекције јавних радова, раде на побољшању саобраћајне инфраструктуре али и указао на изазове који се тичу водоснабдијевања града и комуналног реда. 

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?