Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Влада неће дозволити угрожавање безбједности државних службеника

 
Влада неће дозволити угрожавање безбједности државних службеника који савјесно и одговорно обављају своје дужности по правилима службе и у интересу грађана Црне Горе, саопштио је потпредсједник Владе Зоран Пажин приликом сусрета са Рашом Зиндовићем, службеником ЗИКС-а чији су аутомобил и фасада зграде у којој живи оштећени у експлозији 6. новембра ове године. 

Потпредсједник Пажин је честитао Зиндовићу на високој професионалности и посвећеном раду на обављању радних задатака, наглашавајући да државни службеници попут њега дају пресудан допринос изградњи праведног и безбједног друштва у Црној Гори.

Саопштио је да је Влада опредијелила одговарајућа средства у циљу надокнаде материјалне штете коју је Зиндовић претрпио приликом напада на његову имовину.

Потпредсједник је такође похвалио брзу реакцију полиције, која је истог дана расвијетлила овај случај и лишила слободе Л.Ђ. из Даниловграда за којег се сумња да је извршилац овог кривичног дјела.

Службеник Рашо Зиндовић запослен је у Заводу за извршење кривичних санкција од 2008. године. У току досадашњег радног ангажмана остварио је изузетне резултате у раду и према свим параментима који су релевантни за оцјењивање државног службеника Зиндовић је добијао одличне оцјене.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ, УНУТРАШЊУ И ВАЊСКУ ПОЛИТИКУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?