Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о Нацрту другог двогодишњег ажурираног извјештаја Црне Горе о климатским промјенама

Објављено: 28.11.2018. 20:26 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми Другог двогодишњег ажурираног извјештаја ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТУ ПРВОГ ДВОГОДИШЊЕГ АЖУРИРАНОГ ИЗВЈЕШТАЈА ЦРНЕ ГОРЕ О КЛИМАТСКИМ ПРОМЈЕНАМА

Вријеме трајања јавне расправе: од 28. новембра 2018. године до 21. децембра 2018. године.

Начин спровођења јавне расправе (одржавање округлих столова, трибина и презентација, са наведеним мјестом и датумом одржавања):

- постављањем Другог двогодишњег ажурираног извјештаја  на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма;

- постављањем Другог двогодишњег ажурираног извјештаја на порталу е-управе;

Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Другог двогодишњег ажурираног извјештаја

Адреса и начин достављања примједби, предлога и сугестија: на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  на портал е-Управе или преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Другог двогодишњег ажурираног извјештаја ’’).

Име и презиме службеника у министарству задуженог за давање информација о поступку јавне расправе (са контакт подацима): Данијела Рачић (тел: 020/446-350; емаил: (данијела.рациц@мрт.гов.ме;) и Милица Мудреша (тел:020/446-350); емаил:(милица.мудреса@мрт.гов.ме;).

Назив организационе јединице Министарства која је одговорна за припрему Другог двогодишњег ажурираног извјештаја : Директорат за климатске промјене и медитеранске послове.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?