Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

"Дан отворених врата" Канцеларије за европске интеграције

Објављено: 30.11.2018. 17:00 Аутор: КЕИ
Поводом завршетка три пројекта које финансира Европска унија, а чији је главни корисник Канцеларија за европске интеграције, у понедјељак, 3. децембра 2018. у 12:30, биће организован Дан отворених врата на ком ће бити представљени најважнији резултати тих пројеката.

У оквиру Дана отворених врата, који ће се одржати у Канцеларији за европске интеграције, биће организован кратак обилазак просторија и опреме, као и презентација Портала за европске интеграције, након чега ће се главни преговарач Александар Дрљевић и шеф Делегације Европске уније у Црној Гори, Аиво Орав обратити медијима.

Укупна вриједност реализованих пројеката за унапређење капацитета и техничке опремљености Канцеларије за европске интеграције износи 2,24 милиона еура.

Сва три пројекта, Јачање капацитета црногорске управе за процес приступања ЕУ и инструмент ИПА ИИ; Развој ИТ Портала за европске послове и Набавка опреме су спроведени у периоду децембар 2016 - децембар 2018.

Програм Дана отворених врата:

12:30-12:45 Кратка шетња кроз просторије Канцеларије за европске интеграције, са главним преговарачем и шефом Делегације Европске уније у Црној Гори

12:45-12:50
Видео презентација кориштења новог ИТ портала за европске интеграције

12:50-12:55 Обраћање медијима:
Александар Дрљевић, главни преговарач
Њ.Е. Аиво Орав, Шеф Делегације Европске уније у Црној Гори

12: 55- 13:30 Коктел

Позивамо медије да испрате догађај.


СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?