Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Даниловград: значајним пројектима за бољи живот грађана посебан допринос дају Владине политике

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима Даниловграда, одборницима у Скупштини општине и локалном руководству Дан општине – 9. децембар.

„Општина Даниловград и овогодишњи празник обиљежава у знаку реализације значајних пројекта за квалитетнији живот својих грађана. Недавно су завршени милионски вриједни радови на реконструкцији моста 'Радован Павићевић' у самом градском центру, почиње реконструкција магистралног пута од Подгорице до Даниловграда у дионици Рогами – Спуж, ради се на подизању квалитета локалних путева, укупне комуналне и друштвене инфраструктуре, али и унапређују услови живота у многим другим сегментима. Изградњом модерног булевара према Подгорици, вриједног више од 25 милиона еура, отвориће се нова развојна перспектива ваше општине – наводи се у честитки предсједника Владе упућеној предсједници Општине Даниловград Зорици Ковачевић и предсједнику Скупштине општине Зорану Бошковићу.

Премијер у честитки подсјећа да развоју Даниловграда свакако посебан печат дају и успјешне политике Владе усмјерене ка локалним заједницама.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?