Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о тексту Нацрта националног плана за имплементацију Стокхолмске конвенције

Објављено: 10.12.2018. 16:50 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

Јавну расправу о тексту Нацрта националног плана за имплементацију Стокхолмске конвенције

Вријеме трајања јавне расправе: од 10. децембра 2018. до 30. децембра 2018. године.

Начин спровођења јавне расправе (одржавање округлих столова, трибина и презентација, са наведеним мјестом и датумом одржавања):
- постављањем Нацрта националног плана за имплементацију Стокхолмске конвенције  на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа;  
- постављањем Нацрта националног плана за имплементацију Стокхолмске конвенције  на порталу е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа;  
- постављањем Нацрта националног плана за имплементацију Стокхолмске конвенције  на интернет страници Архус центра Подгорица www.архусцг.ме,  Архус центра Никшић инфо@озон.орг.ме  и Архус центра Беране www.архусцентри.ме.  
- у форми трибине која ће бити одржана у петак 21. децембра 2018. године у Мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 12:00 х.


Адреса и начин достављања примједби, предлога и сугестија: на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  на портал Е-Управе или преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрт националног плана за имплементацију Стокхолмске конвенције ).

Име и презиме службеника у Министарству задуженог за давање информација о поступку јавне расправе (са његовим контакт подацима): Јелена Ковачевић (тел: 020 446 237; емаил: јелена.ковацевиц@мрт.гов.ме)  

Назив организационе јединице Министарства која је одговорна за припрему нацрта стратегије: Директорат за животну средину.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?