Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Тузи: Партнерским односом са новим руководством посвећено ћемо радити на стварању услова за напредак општине

Премијер Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима, руководству Општине и одборницима у Скупштини општине Тузи 15. децембар – Дан општине и наступајуће празнике.

„Партнерским односом са новим руководством посвећено ћемо радити на стварању услова за напредак општине кроз улагање у путну, комуналну и друштвену инфраструктуру. Са друге стране, државне институције даће пуну подршку брзом успостављању органа локалне самоуправе како би грађани у најкраћем року могли остваривати своја права на начин како и приличи самосталној општини“ – стоји у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној предсједницима Општине Абедину Аџовићу и Скупштине општине Фадиљу Кајосхају.

Премијер наводи у честитки да му је посебна част да Дан општине честита и у име Владе током чијег су мандата створене претпоставке за статус самосталне општине Тузи и изражава жељу да грађани ове општине празник прославе у амбијенту суживота, добрих комшијских односа и традиционалне мултинационалне и мултивјерске хармоније.

„Увјерен сам да ће се резултати наше политике, који се првенствено огледају у континуираном економском расту и испуњавању вањскополитичких циљева тј. чланству Црне Горе у НАТО-у и ефикасној реализацији европске агенде, која је своју потврду добила у недавном отварању једног од најзахтјевнијих преговарачких поглавља – 27, врло брзо одразити на квалитет живота грађана и грађанки Тузи и Малесије“– поручио је предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић у честитки грађанима и руководству општине Тузи.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?