Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Истраживање јавног мнијења: Премијер Марковић најзаслужнији за укупне реформе

Služba za odnose s javnošću
       
Премијер Душко Марковић и Влада Црне Горе препознати су у јавности наше земље као субјекти који највише доприносе реформама и интеграцији Црне Горе у Европску унију – показују резултати истраживања јавног мнијења спроведеног за потребе израде Комуникационе стратегије европских интеграција које је данас представљено јавности.

Теренско истраживање које је спровела агенција Дефацто по наруџби Делегације Европске уније у Црној Гори и ЕУ инфо центра, од 29. августа до 18. септембра 2018. на репрезентативном узорку од 1.004 испитаника из цијеле Црне Горе показало је да 72,4 одсто грађана на прво мјесто ставља допринос Владе процесу наше европске интеграције. Слиједе Скупштина (62,2 одсто), Канцеларија за европске интеграције, медији итд.

Када је о реформама ријеч 61,6 одсто грађана на прво мјесто ставља премијера Душка Марковића. Слиједе са 58,5 одсто предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, потпредсједник Владе Милутин Симовић (53,4 одсто) итд.

СлУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

(Резултати истраживања су објављени на порталу ЕУ инфо центра: хттп://www.еуиц.ме/wп-цонтент/уплоадс/2018/12/Резултати-ЕУ-истразивања_17-12-18а-300р.пдф)
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?