Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао јубилеј УССЦГ: Партнери на унапређењу економског амбијента и праведности

Објављено: 20.12.2018. 16:30 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Дјеловање Уније слободних синдиката у великој мјери комплементарно је темељним опредјелјенјима Владе која у фокус својих политика ставља друштвену и економску позицију запослених, односно свих грађана Црне Горе, оцијенио је премијер Душко Марковић у честитки упућеној генералном секретару УССЦГ Срђи Кековићу поводом десет године од оснивања Уније. 

„За прву деценију постојања и дјеловања, препознати сте по досљедном залагању за побољшање укупног положаја запослених у складу са савременим стандардима синдикализма, и њихово укључивање у шире друштвено-економске процесе“, наводи се у честитки предсједника Марковића.

Честитајући јубилеј Кековићу, чланству и руководству Уније, премијер је навео да у УССЦГ видимо партнера који додатно треба да даје допринос унапређењу економског амбијента и праведности у оквиру свих асоцијација које се баве правима запослених.

„Влада ће још снажније наставити своје политике усмјерене ка достизању бољих услова за квалитетан живот сваке породице и појединца, по мјери развијених земаља данашњице“, наводи се у честитки премијера Марковића.


КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?