Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Компанија Воли донирала Општој болници Бар 60 хиљада еура

Објављено: 27.12.2018. 20:11 Аутор: Министарство здравља
Министар здравља др Кенан Храповић био је домаћин потписивања Уговора о донацији вриједне 60 хиљада еура између директора компаније Воли Драгана Бокана и директора болнице Бар др Драгослава Томановића.

Министар Храповић је захвалио господину Бокану и компанији Воли, као освједоченом пријатељу здравственог система.

„Као друштвено одговорна компанија, ви сте свјесни да оваквим и сличним донацијама, којих је и у претходном периоду био значајан број, помажете свим нашим грађанима, и учествујете са нама у остваривању заједничког циља, а то је квалитетна здравствена заштита за наше грађане“, истакао је Храповић.

Ministarstvo zdravljaКомпанија Воли слиједећи своју традицију, сваке године донира средства здравственим установама у Црној Гори. Директор компаније Воли, Драган Бокан казао је да Донацију упућују са посебним задовољством и жељом да допринесу побољшању квалитета медицинских услуга у барској општини, али да на овај начин желе да подстакну остале успјешне фирме да кроз своју друштвену одговорност дају свој допринос све бољем и напреднијем функционисању здравственог система у Црној Гори.

„Улагање у здравство је улагање у основне темеље на којима се гради просперитет државе. У циљу подизања нивоа здравствене заштите становника барске општине, као озбиљна и значајна подршка локалној заједници, а на основу приоритетних потреба болнице, финансирали смо радове на адаптацији и реновирању операционог блока у износу од 26.300 еура. Поред тога, финансирали смо набавку специјалног медицинског апарата за потребе операционог блока у износу од 33.150 еура“, рекао је Бокан.

Ministarstvo zdravljaДиректор болнице Бар, Драгослав Томановић, истиче да ово није прва донација компаније Воли болници у Бару.

„У име пацијената и запослених у болници Бар, изражавам велику захвалност компанији Воли, односно господину Драгану Бокану на великодушној донацији. Овом донацијом је значајно реновиран операциони блок и болница је добила најсавременији електрохирушки ултразвучни операциони нож- лигашур, који се користи и у отвореној и лапароскопској хирургији“, објаснио је Томановић.

Безбједност пацијената ће бити већа а вријеме трајања операције значајно скраћено.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?