Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић отворио Ски центар Колашин 1600: Данас свједочимо да ријечи и обећања кад је у питању развој претварамо у дјела

Предсједник Владе Душко Марковић, поручио је данас на свечаном отварању Ски центра Колашин 1600 да ће овај пројекат и као и остало што Влада ради када је у питању зимски туризам и скијашки центри бити снажан подстицај за даљи развој Сјевера и његов укупни прогрес.

„Ево данас свједочимо реализацији развојне визије сјевера и цијеле земље, рекао бих и више од тога. Данас свједочимо да ријечи и обећања и планове које имамо кад је у питању развој претварамо у дјела. Отварањем Скијалишта 1600 уствари улазимо у последњу фазу завршетка колашинског скијашког ризорта, који ће бити подстрек не само за Колашин, него за сјевер у цјелини. Вјерујем да ће овај пројекат и оно што радимо када је у питању зимски туризам и скијашки центри на Бјеласици, на простору Општине Мојковац, на простору општине Бијело Поље и Беране бити снажан подстицај за даљи развој сјевера и његов укупни прогрес“, рекао је Премијер.

Он је изразио увјерење да ће ове инвестиције бити подстицајне за покрерање бизниса у другим секторима.

„Прије свега у пољопривреди, у прехрамбеној индустрији, у развоју малих и средњих предузећа различитих дјелатности, а то ће све сигуран сам подстаћи отварање огромног броја нових радних мјеста, нових прилика за младе људе, вјерујем добре зараде и свеукупан већи стандард грађана у Црној Гори“, нагласио је предсједник Марковић.

Изражавајући задовољство успјешно реализованом инвестицијом, Премијер је закључио: „Заиста сам данас и задовољан и поносан. Задовољан због тога што видимо да Црна Гора има способности и могућности да се развија и да се у Црној Гори боље живи него што се живи данас; да данас у Црној Гори имамо људе који су способни и посвећени да реализују овакве пројекте и наравно да сви заједно доприносимо развоју Црне Горе у цјелини и наравно, што је најважније, квалитету живота њених градјана“.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?