Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Премијер Душко Марковић и европски комесар Хан у четвртак отварају Министарски састанак о преласку држава ЗБ на чисту енергију

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић и европски комесар за политику сусједства и преговоре о проширењу Јоханес Хан отвориће у четвртак, 21. фебруара, у Подгорици Министарски састанак о преласку држава Западног Балкана на чисту енергију.

У оквиру Министарског састанка биће потписан документ на основу којег ће међународним финансијским институцијама (Европска банка за обнову и развој, Европска инвестициона банка и Фонд КфW) бити омогућено додатно финансирање преласка држава Западног Балкана на чисту енергију.

Министри економије и одрживог развоја и туризма Црне Горе Драгица Секулић и Павле Радуловић и комесар Хан ће се након Министарског састанка обратити јавности.

Европског комесара ће у петак, 22. фебруара, прије подне, примити предсједник Владе Душко Марковић и потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и вањску политику Зоран Пажин.

Предсједник Марковић и комесар Хан ће се након састанка обратити јавности.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ


СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?