Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Око 1,2 милиона еура за уређење терена дијела универзитетског комплекса факултета умјетности и Факултета ликовних умјетности на Цетињу

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Влада Црне Горе потписала је уговор о уређењу терена дијела универзитетског комплекса факултета умјетности и опремању Факултета ликовних умјетности на Цетињу.

Вриједност овог пројекта, чија је реализација предвиђен Капиталним буџетом Владе Црне Горе, је око 1,2 милиона еура. За извођача је изабрана даниловградска компанија „Еурозоx“, која се уговором обавезала да радове заврши у року од седам мјесеци од дана увођења у посао.

Уговором су обухваћени набавка канцеларијске и опреме неопходне за одржавање стручне наставе из смјера сликарства, вајарства, фотографије и дизајна, као и уређење терена, радове на приступним саобраћајницама, тротоарима и пратећим садржајима.

Изградња објекта Факултета ликовних умјетности, у захвату Урбанистичког пројекта „Стари Обод“, завршена је крајем 2017. године, након чега је Управа јавних радова спровела поступак јавне набавке, у циљу опремања ентеријера и стављања објекта у функцију.

Факултет ликовних умјетности, укупне површине од око 5.100 метара квадратних, предвиђен је за одржавање наставе из области ликовних умјетности за око 140 студената.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?