Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић на војној вјежби „Зима 2019“: Поносан сам и задовољан да Црна Гора има овакву војску, полицију и службе заштите способне да одговоре највећим изазовима

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић изразио је задовољство резултатима вјежбе „Зима 2019“ коју су данас на Бјеласици извели припадници Војске Црне Горе, Управе полиције, Црвеног крста и Горске службе спашавања.

„Посматрајући вјежбу и способност људи који учествују у њој осјетио сам понос и задовољство да Црна Гора има овакву војску, полицију и службе заштите способне да одговоре највећим изазовима“ – рекао је премијер.

Предсједник Владе је рекао да дијели осјећај да је Црна Гора безбједнија него икад, да има свој систем безбједности који је способан одговори потребама безбједности и сигурности.

„Желим да вас увјерим да ће држава урадити све да будете боље опремљени и да имате боље усове за рад и живот јер ви вршите важне дужности за Црну Гору и њене интересе“ – рекао је предсједник Владе Душко Марковић.

Вјежби су присуствовали и министар одбране Предраг Бошковић, начелник Генералштаба Војске Црне Горе, бригадни генерал Драгутин Дакић, те предсједници општина Колашин и Мојковац, Милосав Булатовић и Ранко Мишнић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?