Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Уговорена израда техничке документације и изградња инфраструктуре Ски-центра Жарски

Služba za odnose s javnošćuВлада Црне Горе потписала је данас уговор о изради техничке документације и изградњи инфраструктуре за потребе развоја ски-центра Жарски у Мојковцу. Вриједност уговора износи 1,478 милиона еура, које ће Влада Црне Горе издвојити из капиталног буџета.

Уговорени радови обухватају израду главног пројекта угоститељског објекта и паркиралишта на будућем ски-центру, као и изградњу и опремање угоститељског објекта са прилазним платоима и стазом до скијашнице. Такође, предвиђени су и радови на инсталацијама инфраструктурних прикључења.

Извођач, конзорцијум „Наш Мојковац“ са сједишем у Подгорици, којег заступа „Инжењеринг пут“ Подгорица, обавезао се уговором да ће израду Главног пројекта завршити у року од три мјесеца од дана потписивања уговора, док је за извођење радова рок 10 мјесеци од дана увођења извођача у посао.

Инвестирање у ски центар Жарски представља наставак активности које Влада Црне Горе спроводи у циљу унапређења туристичке понуде и развоја сјевера земље.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?