Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао шахисти Предрагу Никачу свјетско злато: својим примјером сте показали да ЦГ има људе способне да је достојно представљају у свим областима

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Предрагу Никачу и његовом тренеру Здравку Вуковићу освајања златне медаље на Свјетском првенству за шахисте.

„Златна медаља на престижној смотри древне игре разлог је за понос, јер сте поред ванредног резултата својим примјером показали да Црна Гора има људе способне да је достојно представљају у свим областима. Томе посебан печат даје чињеница да сте своју земљу представили у дисциплини слабовидих такмичара, потврђујући да Црна Гора афирмише прегалаштво и истрајност сваког спортисте, а посебно поздравља резултате оних који снагом духа савладавају и најтеже препреке“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић изражава увјерење да ће Влада и Министарство спорта и младих посебно вредновати и наградити овај резултат.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?