Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Песах: Празнични дани подсјећају на његовање заједништва и окупљања, на заједницу мира и суживота

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име предсједнику Јеврејске заједнице Црне Горе Ђорђу Раичевићу и грађанима јеврејске вјероисповијести Песах, празник којим се обиљежава ослобађање јеврејског народа из древног ропства.

„Поштовање људских права, међу којима и права на слободу вјероисповијести, предуслов је изградње цјеловитог демократског и просперитетног друштва. Црна Гора јесте примјер земље која на овим принципима гради боље услове живота свих њених грађана, без обзира на вјеру и нацију. Управо овакви празнични дани подсјећају на његовање заједништва и окупљања, на заједницу мира и суживота“ – наводи се у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној предсједнику Јеврејске заједнице Црне Горе Ђорђу Раичевићу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?