Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић са челницима Орасцом Девелопмента: Туризам у замаху, значајан допринос дају пројекти какав је Луштица баy

Објављено: 22.04.2019. 18:34 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Туризам у Црној Гори је у замаху, сваког дана имамо све више туриста а значајан допринос добрим резултатима дају инвеститори и пројекти какав је Луштица баy, саопштено је на састанку предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића и делегације Орасцом Девелопмента, предвођене извршним директором Халедом Бишаром.

„Туризам је у експанзији. Имали смо одличну зимску сезону, а можемо рећи да је љетња сезона почела раније. Према најновијим подацима, у Црној Гори је тренутно 29 одсто више гостију него у истом периоду прошле године“, казао је премијер Марковић.

Предсједник је изразио задовољство развојем ризорта и динамиком радова те оцијенио да Луштица и други велики ризорти на приморју дају нови квалитет нашој туритичкој понуди. Бишара се захвалио на континуираној подршци Владе и рекао да без тога пројекат не би могао успјешно да се развија.

„Ми не бисмо могли без вас, али ни туризам не може бити успјешан без инвеститора какав је Орасцом девелопмент“, казао је Бишар.

На састанку је разговарано и о питањима значајним за динамизирање радова у ризорту Луштица баy, која је у власништву Орасцом Девелопмента.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?