Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Ускрс: Само заједница која поштује Државу и њене законе, који су гарант мира и просперитета – јесте напредно друштво

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић упутио је ускршњу честитку свим грађанима који Ускрс славе по Јулијанском календару. 

„Свим православним вјерницима у Црној Гори, у име Владе и у своје лично, честитам Ускрс, један од најважнијих празника сваког хришћанина“ – наводи се у честитки.

Премијер изражава увјерење да ће породична и пријатељска окупљања, подстакнута свјетлом благих дана, ојачати повјерење и разумијевање међу људима и охрабрити нас да са добрим људима од сваког зла и невоље чувамо једни друге, а удружени – нашу Црну Гору.

„Само заједница која поштује Државу и њене законе, који су гарант мира и просперитета – јесте напредно друштво. Ни вјера у Бога не иде одвојено од поштовања овоземаљских закона. Те двије вриједности се не искључују већ надопуњују, а Црна Гора треба да остане примјер такве заједнице. Стога желим да благе поруке празника који означава побједу живота над смрћу, подстакну врлине праштања и повјерења, и понукају да испружене руке, поштујући и помажући једни друге, идемо напријед, за добро садашњих и генерација које долазе“ – наводи у ускршњој честитки предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?