Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић на 5. Свјетском форуму о интеркултуралном дијалогу у Бакуу

Објављено: 02.05.2019. 17:44 Аутор: Министарство унутрашњих послова
Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествује на 5. Свјетском форуму о интеркултуралном дијалогу „Унапређењем дијалога против дискриминације, неједнакости и насилних конфликата“, који се 02. и 03. маја 2019. године одржава у Бакуу.

Форум се одржава под покровитељством предсједника Републике Азербејџан Илхама Алијева, и у сарадњи са Организацијом Уједињених нација за образовање, науку и културу (УНЕСЦО), УН Алијансом цивилизације, УН Свјетском туристичком организацијом, Савјетом Европе и Исламском организацијом за образовање, науку и културу (ИСЕСЦО), у оквиру Баку процеса за интеркултурни дијалог.

Форум је отворио предсједник Азербејџана Илхам Алијев,

Свјетски форум о интеркултуралном дијалогу окупио је шефове међународних организација, министре вањских послова, културе, образовања, парламентарце и дипломате, као и представнике цивилног сектора, што отвара могућност за бројне билатералне сусрете и конкретне договоре за сарадњу са земљама учесницама Форума.

Током првог дана учешћа на Свјетском форуму, министар Нухоџић ће данас имати састанке са министром унутрашњих послова Републике Азербејџан Рамилом Усубовим и са шефом Државне миграционе службе Вусалом Хусејновим.

Министарство унутрашњих послова

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?