Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао СУБНОР-у Дан побједе над фашизмом: наша дужност је очување тековина за које су милиони људи дали животе

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је Савезу удружења бораца Народно-ослободилачког рата и Антифашиста Црне Горе (СУБНОР) Дан побједе над фашизмом поручивши да је наша дужност очување тековина за које су милиони људи дали животе, укључујући и наше претке.

„Већ осму деценију славимо побједу слободе и цивилизацијских вриједности које су смијениле зла и разарања којима су уништаване достигнуте тековине човјечанства. У нарастајућим изазовима у цијелом свијету, наша дужност је очување тековина за које су милиони људи дали животе, укључујући и наше претке. Њихова жртва настала након првог свенародног устанка у поробљеној Европи успоставила је и наше право да аутономно одлучујемо о својој будућности, идући у сусрет развијеној Европи и свијету. Увјерен да ћемо наставити заједнички да изграђујемо Црну Гору као сигуран и развијен дом свих њених грађана, у своје и у име Владе, честитам Дан побједе над фашизмом“ – наводи се у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној СУБНОР-у.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ФОТО: Премијер Душко Марковић на ВИ Конгресу СУБНОР-а, 22. априла 2017.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?