Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић упутио телеграм саучешћа породици глумца Миша Јанкетића: Оставио је запажен траг на културној сцени, афирмишући своју Црну Гору и свој завичај

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић упутио је, у име Владе и у своје име, телеграм саучешћа породици познатог глумца Миша Јанкетића.

„Јанкетић је био узор многих умјетника и поклоника глумачке умјетности. Његовом смрћу раскошни таленат и глумачко умијеће постају ненадокнадив губитак за нашу културу. Истовремено, као насљеђе и понос стоји истина да је Миша Јанкетић, остварујући се у бројним позоришним, филмским и телевизијским улогама, оставио запажен траг на културној сцени простора бивше Југославије, афирмишући у првом реду своју Црну Гору и свој завичај. Управо та црта припадности Црној Гори и њеним вриједностима, на којој смо му захвални, давала је и посебан печат његовој умјетничкој и патриотској личности“, наводи се у телеграму саучешћа.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?