Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за укључивање у поступак јавне расправе о тексту Нацрта закона о изменама и допунама Закона о узимању и пресађивању људских органа у сврху лијечења

Објављено: 13.05.2019. 19:38 Аутор: Министарство здравља
На основу члана 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист Црне Горе", број 41/18), Министарство здравља упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ 

заинтересованој јавности (органима, организацијама, удружењима и појединцима) да се укључе у поступак јавне расправе о тексту НАЦРТА ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О УЗИМАЊУ И ПРЕСАЂИВАЊУ ЉУДСКИХ ОРГАНА У СВРХУ ЛИЈЕЧЕЊА и да своје примједбе, предлоге и сугестије доставе у писаном и електронском облику Министарству здравља, на адресу: Подгорица, Римски трг број 46 и на е-маил: мздравља@гов.ме.

Примједбе, предлози и сугестије достављају се на обрасцу „ПРИМЈЕДБЕ, ПРЕДЛОЗИ И СУГЕСТИЈЕ“, који је објављен уз овај јавни позив.
Јавна расправа о нацрту овог закона трајаће 20 дана, од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства здравља и порталу е-управе, у складу са ПРОГРАМОМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ТЕКСТУ НАЦРТА ЗАКОНА, који је објављен уз овај јавни позив.

Министарство здравља ће након завршетка јавне расправе сачинити извјештај, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист Црне Горе", број 41/18).

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?