Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић на Премијерском сату: Црна Гора неће прекидати дипломатске односе са Русијом

„Влада Црне Горе неће прекинути дипломатске односе са Руском Федерацијом, већ ће стрпљиво и разумно настојати да односе подигне на виши ниво“ – рекао је данас у Скупштини предсједник Владе Душко Марковић одговарајући на питање Клуба посланика Демократског фронта да ли ће Влада то учинити након што је Виши суд у Подгорици изрекао пресуде и двојици држављана Руске Федерације.

Премијер је рекао да не постоје ризици по мир и стабилност земље након пресуда за покушај тероризма уочи претходних парламентарних избора и оцијенио да их неће их бити ни након доношења правоснажне пресуде.

„Држава мора и може да обезбиједи сигурност сваког појединца и породице у Црној Гори, и наравно извршавање одлука органа државне власти. То је Уставна обавеза и Влада има капацитет и одлучност да је слиједи“ – рекао је предсједник Владе Душко Марковић.

Предсједник Владе је закључио да су грађани Црне Горе показали кроз нашу тешку и драматичну историју да су способни да слиједе вриједности мира, суживота и заједништва.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?