Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић примио капетане регенте Сан Марина: Заједнички препознат значајан простор за сарадњу и посебно за инвестирање у Црну Гору

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић примио је данас капетане регенте Сан Марина Николу Селву и Микелеа Мураторија који бораве у Црној Гори поводом Игара малих земаља Европе.

Оцијењено је да Црна Гора и Сан Марино имају квалитетне односе засноване на међусобном повјерењу те да дијеле концепт одрживог развоја и очувања специфичности малих заједница.

Премијер Марковић је упознао челнике извршне власти Сан Марина са политичким и економским достигнућима и приоритетима Владе Црне Горе и оцијенио да је у наставку динамичног економског развоја наше земље добродошла размјена искустава посебно у туризму и брендирању државе.

Зајкључено је да Црна Гора и Сан Марино, као мале и пријатељске земље, виде потенцијал за јачање сарадње и то у областима економије, културе и нарочито туризма те да постоји значајан простор и интерес за инвестирање у Црну Гору.

Капетани регенти Селва и Муратори позвали су премијера Марковића да посјети Сан Марино.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?