Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Претходно учешће јавности за концепт Измјена и допуна Државне студије локације "Дио сектора 58 - туристички комплекс Понта" - Ружа вјетрова, Општина Бар.

Објављено: 04.06.2019. 16:31 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

У циљу упознавања заинтересоване јавности са циљевима и сврхом израде Измјена и допуна Државне студије локације "Дио сектора 58 - туристички комплекс Понта" - Ружа вјетрова, Општина Бар, могућим планским рјешењима и ефектима планирања, Министарство одрживог развоја и туризма на основу члана 27 Закона о планирању простора и изградњи објеката („Службени лист ЦГ“, број 64/17, 44/18 и 63/18), обавјештава да се организује

ПРЕТХОДНО УЧЕШЋЕ ЈАВНОСТИ
у периоду од 05.06. до 05.07.2019.године

Упознавање заинтересоване јавности спроводи се на начин прописан чл. 6 и 7 Правилника о методологији израде планског документа и ближем начину организације претходног учешћа јавности ("Службени лист ЦГ", број 88/17), путем информисања и консултација.

Предлози, сугестије и подаци заинтересоване јавности могу се достављати овом министарству на е-маил: јавна.расправа@мрт.гов.ме у року од 30 дана од дана објављивања претходног учешћа јавности на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма.

Прилози:

Текстуални дио

Графицки дио

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?