Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић посјетио Каризмин „Холидаy Виллагес Монтенегро“: Попуњеност и овог престижног комплекса свједочи да ћемо имати одличну сезону

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић посјетио је данас у Улцињу Каризмин хотелско-туристички комплекс „Холидаy Виллагес Монтенегро“ који је отворен прије нешто више од годину.

Менаџмент новог хотелско-туристичког комплекса изграђеног на основама некадашњих хотелâ Белви и Олимпик информосао је премијера о активностима које предузима и изразио задовољство пословањем у нашој земљи.

Предсједник Марковић је обишао нови дио комплекса, отворен прије непун мјесец, који укључује 96 пространих луксузних апартмана, два нова базена, један за одрасле и један за дјецу и остале садржаје. Предсједник Марковић је честитао руководству хотелско-туристичког комплекса „Холидаy Виллагес Монтенегро“ на новим објектима и на чињеници да већ у предсезони имају 80 одсто попуњених капацитета оцијенивши да и тај податак, као и сви параметри, указује да ће и ова туристичка сезона бити веома успјешна, као што су биле и претходне двије.

„Холидаy Виллагес Монтенегро“ је прије непуне двије године закупио дио имовине ХТП „Улцињска ривијера“ уз уговор који укључује инвестицију од преко 30 милиона еура у адаптације хотелâ и модернизацију и креирање нових туристичких садржаја.

Ова компанија наставља да инвестира у даљи развој хотелско-туристичког комплекса. Влада Црне Горе је на сједници одржаној 28. марта 2019. године дала сагласност на захтјев компаније да јој се омогући успостављање хипотеке првог реда над објектима у изградњи како би изградили новог објекат – депаданс хотела категорије четири звјездице, као и објекта техничку подршку.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?