Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потписан уговор о изградњи трга у Плаву

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
     
Влада Црне Горе опредијелила је, кроз Капитални буџет, око 500.000 еура за изградњу трга у Улици Рацина-чаршија у Плаву. Управа јавних радова потписала је са никшићким предузећем “ЛД Градња” доо уговор о изградњи овог трга. Рок за завршетак радова је 120 дана од дана увођења извођача у посао.

Трг ће бити изграђен на дијелу садашњег дворишта основне и средње школе, на површини од близу 4.000 метара квадратних. Пројектно рјешење је засновано на модерном уређењу градских јавних површина, истовремено задржавајући елементе традиционалног. Планирано је задржавање здравог и високодекоративног зеленила, док ће зеленило које буде уклоњењо током градње бити замијењено новим садницама.

Плато садржи зону за манифестације у облику амфитеатра, штандове, пјешачку зону као и дјечије игралиште. За поплочавање је предвиђен природни камен, отпоран на хабање, удар и ниске температуре. 

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ВИДЕО АНИМАЦИЈА: хттпс://yоуту.бе/цЦYГоXилФПЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?