Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић путује поподне у вишедневну званичну посјету Азербејџану

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић путује поподне у Баку у вишедневну званичну посјету Републици Азербејџан на позив предсједника Кабинета министара Новруза Мамадова.

Премијер Марковић ће током посјете састати са високим званичницима Азербејџана и учествовати у раду Пословног форума Црна Гора – Азербејџан који ће окупити представнике пословне заједнице двију држава.

Посјета предсједника Марковића Републици Азербејџан биће прилика за даљу афирмацију добрих политичких односа двију држава и продубљивање привредних веза укључујући области енергетике, туризма, пољопривреде, дигитализације, образовања, науке, културе и спорта.

Током посјете биће одржана ИИ сједница Мјешовите комисије за економску сарадњу Црне Горе и Азербејџана којом копредсједава министарка економије Драгица Секулић.

Наша земља ће на Пословном форуму Азербејџан – Црна Гора, који заједно организују Привредна комора Црне Горе и Азербејџанска фондација за промоцију извоза и инвестиција – АЗПРОМО, промовисати Црну Гору као атрактивну инвестициону и туристичку дестинацију.


СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?