Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић допутовао у Баку, у званичну посјету Азербејџану

Služba za odnose s javnošćuПредсједник Владе Црне Горе Душко Марковић допутовао је у недјељу поподне у Баку у вишедневну званичну посјету Републици Азербејџан на позив предсједника Кабинета министара Новруза Мамадова.

Премијера Марковића је на Аеродрому „Хејдар Алијев“ дочекао уз највише државне почасти потпредсједник Кабинета министара Азербејџана Али Хасанов.

Премијер Марковић ће током посјете састати са високим званичницима Азербејџана и учествовати у раду Пословног форума Црна Гора – Азербејџан који ће окупити представнике пословне заједнице двију држава.

Посјета предсједника Марковића Републици Азербејџан биће прилика за даљу афирмацију добрих политичких односа двију држава и продубљивање привредних веза укључујући области енергетике, туризма, пољопривреде, дигитализације, образовања, науке, културе и спорта.

Током посјете биће одржана ИИ сједница Мјешовите комисије за економску сарадњу Црне Горе и Азербејџана којом копредсједава министарка економије Драгица Секулић.

Наша земља ће на Пословном форуму Азербејџан – Црна Гора, који заједно организују Привредна комора Црне Горе и Азербејџанска фондација за промоцију извоза и инвестиција – АЗПРОМО, промовисати Црну Гору као атрактивну инвестициону и туристичку дестинацију.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?