Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао мјештанима Горњих Сеоца обнову споменика палима у НОР-у: Вјечна слава борцима за слободу, савремену ЦГ градимо на темељима антифашизма

Služba za odnose s javnošću
                         
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име мјештанима Горњих Сеоца обнову споменика у Горњим Сеоцима, посвећеном палим борцима у Народноослободилачком рату.

„Обнављањем споменика који је једним дијелом помогла Влада, ваш крај даје значајан допринос и овогодишњем обиљежавању Дана државности и Дана устанка. Наша генерација данас има прилику да гради савремену Црну Гору на темељима слободарске традиције и антифашизма као цивилизацијске вриједности. Стога поздрављам активности на очувању тековина Народноослободилачког рата, у којем су Црмничани имали запажену улогу и допринос. Имена наших бораца који су положили своје животе за слободу црногорског народа, трајно ће свједочити о величини њиховог дјела. Нека им је вјечна слава!“ – наводи се у честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића мјештанима Горњих Сеоца.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?